Kultaranta_slider_1 Kultaranta_slider_10 Kultaranta_slider_11 Kultaranta_slider_2 Kultaranta_slider_3 Kultaranta_slider_4 Kultaranta_slider_5 Kultaranta_slider_6 Kultaranta_slider_7 Kultaranta_slider_8 Kultaranta_slider_9
ShowcaseImage

Yhteydet

kultaranta


Särkänsalmentie 178
21100 NAANTALI

Yhteystiedot >>

naantali

naantalin matkailu

TurkuTouring


Tuotto-omistus on omistusmalli, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen kun omistaja itse ei sitä käytä. Huoneiston ostaja omistaa koko huoneiston. Kyse ei siis ole osa- tai viikko-omistuksesta. Meillä Kultaranta Resortissa ainoa ero normaaliin omistamiseen on erikseen jokaisen omistajan kanssa solmittava vuokrasopimus, jonka mukaan Kultaranta Resort vuokraa huoneistoa, kun omistaja itse ei sitä käytä.

Kultaranta Resort toimii siis huoneistojen vuokraajana ja vastuullisena huoltoyhtiönä, vastaten kokonaisuudessaan huoneistojen vuokrauksesta omistajien puolesta. Omistaja ilmoittaa sovitun aikataulun mukaan ajankohdat, joina hän itse haluaa käyttää huoneistoaan omaan lomailuun. Muina aikoina Kultaranta Resort vuokraa huoneistoa mahdollisimman tehokkaasti ja maksaa suoraan vuokratuotosta kaikki huoneistoon liittyvät kulut. Kultaranta Resort vastaa huoneiston vuokrauksesta, varauksista, kunnosta ja juoksevista asioista omistajan puolesta ympäri vuoden. Omistajalle sovitun osuuden vuokratuotosta Kultaranta Resort maksaa suoraan hänen pankkitililleen.
Kultaranta Resortin alueella vapaaehtoinen tuotto-omistus mahdollisuus voidaan liittää mm. Koy Kultasormi I, Koy Kultasormi 37 ja Koy Kultarannan Portin huoneistoihin.
Omistajalle tuotto-omistus merkitsee siis todella vaivatonta lomailua ja omistamista sekä tuottoa tehokkaan vuokrauksen ja huoneiston ylläpidon ansiosta.

kultaranta HOME logo nega