Kultaranta_slider_1 Kultaranta_slider_10 Kultaranta_slider_11 Kultaranta_slider_2 Kultaranta_slider_3 Kultaranta_slider_4 Kultaranta_slider_5 Kultaranta_slider_6 Kultaranta_slider_7 Kultaranta_slider_8 Kultaranta_slider_9
ShowcaseImage

Yhteydet

kultaranta


Särkänsalmentie 178
21100 NAANTALI

Yhteystiedot >>

naantali

naantalin matkailu

TurkuTouring


Kultarannan asuntojen, kuten koko Kultaranta Resortin suunnittelusta, on vastannut Schauman Arkkitehdit Oy. Se on vuonna 1975 perustettu valtakunnallisesti toimiva arkkitehtitoimisto. Luodussa kokonaisuudessa skandinaavisen moderni arkkitehtuuri pääsee oikeuksiinsa selkeissä korttelikokonaisuuksissa. Se näkyy mm. huoneistojen sisä- ja ulkotilojen puumateriaalien käytössä. Selkeä ryhmittely pitää sisällään sekä rakennetut alueet että myös luonnontilassa olevan rinnealueen. Rakennusten ilme jatkaa paljon positiivista palautetta saaneen Klubirakennuksen skandinaavista modernia arkkitehtuuria.

Yksilöllisillä ja korkealaatuisilla ratkaisuilla on SAFA-arkkitehti Vesa Arosuo pyrkinyt ottamaan huomioon tulevaisuuden vakio- ja vapaa-ajanasumisen haasteet että erityisesti golfaavan perheen tilantarpeet. Kultarannan myytävät asunnot sijoittuvat neljään eri korttelikokonaisuuteen, jotka on sijoitettu eri käyttötarkoituksen mukaisesti väljästi karun kauniiseen saaristolaismaisemaan.

Vaivaton ja kannattava vapaa-ajan asuminen Kultaranta Resortissa tarkoittaa helppoa saavutettavuutta, hoidettua miljöötä ja valinnan mahdollisuuksia. Viihdyt mieluisten aktiviteettien parissa heti saapumishetkestä alkaen. Kun et itse ehdi nauttimaan asunnostasi, sinulla on mahdollisuus vuokrata se muille kiinnostuneille. Sijoituksesi säilyy tuottavana ympäri vuoden myös silloin, kun et itse pääse sitä hyödyntämään.

kultaranta HOME logo nega