Kultaranta_slider_1 Kultaranta_slider_10 Kultaranta_slider_11 Kultaranta_slider_2 Kultaranta_slider_3 Kultaranta_slider_4 Kultaranta_slider_5 Kultaranta_slider_6 Kultaranta_slider_7 Kultaranta_slider_8 Kultaranta_slider_9
ShowcaseImage

Yhteydet

kultaranta


Särkänsalmentie 178
21100 NAANTALI

Yhteystiedot >>

naantali

naantalin matkailu

TurkuTouring

West End Kultaranta Spa-kuva


NAANTALIN KULTARANTA RESORT on voimakkaassa kehitysvaiheessa – ollut jo kymmenen vuotta. Tulevaisuuden kuvamme on alusta asti ammentanut puhtaasta saaristoluonnosta, hyvästä olosta ja korkeasta laadusta.

VISIO

Kultaranta Resort on oleellinen osa Naantalin West End -kokonaisuutta. Vuonna 2020 Kultaranta Resort tulee edelleen olemaan monipuolisin, laadukkain ja haluttavin loma- ja ympärivuotisen asumisen sijainti Turun saaristossa. Myös Resortin palvelutarjontaa kehitetään entistä laajemmin ympärivuotiseksi.

Kultaranta Resort on tähän mennessä investoinut alueen kehittämiseen jo yli 30 miljoonaa euroa, mutta nyt tehdyn suunnitelman mukaan vuoteen 2020 mennessä investointien yhteissumma nousee yli 100M€. Tästä summasta n. puolet kohdistuu tanskalaisen arkkitehtitoimisto Coben tekemän suunnitelman mukaiseen Kultaranta Tower & Spa -kokonaisuuteen. Kolmen rakennuksen; hotellin, asuinrakennuksen ja hyvinvointi- ja kylpyläpalvelurakennuksen, kokonaisuus perustuu sekä Naantalin historiaan että metsälammen ja sitä ympäröivän metsän harmoniaan.

Lisäksi Kultaranta Resortin alueelle vuosina 2018 – 2019 rakentuva moderni n. 100 cityhuvilan Kultaranta Village tarjoaa ratkaisun niille, jotka etsivät huoletonta ja edullista vaihtoehtoa vapaa-ajan asumiselle, mutta samalla arvostavat laadukasta ympäristöä sekä monipuolisia ulkoilu- ja harrastemahdollisuuksia. Kyseiset vapaa-ajanasunnot tulevat olemaan 30-50m2 kokoisia laadukkaita ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettuja asuntoja.

”Jos Rymättyläntien viereen saisi rakennettua vielä lähiruokaa ja paikallisia tuotteita myyvän saaristolaispuodin, niin silloin alkaisi Kultaranta Marinan ja Villagen alue olla kutakuinkin ajatusteni ja toiveitteni mukainen” päättää Jokisuu.

kultaranta HOME logo nega